E Aprilia GUZZI – Una dintre nestematele expoziției este Moto Guzzi V85 TT: de vânzare până la sfârșitul lunii februarie, este primul enduro clasic dedicat turismului.

În Rio va fi mai mult. Egipt cu 37 țara cu cea mai mare proporție de femei, urmat de Algeria (21) casa pariurilor live, care trimite o echipă (volei) și Maroc (18).  link-uri Copiere    pasarele GalleriaPrime la Rio …

SHARE n ca muzeu de istorie naturală – Acesta este sediul central al Mexicului House, unde a fost pus în scenă, de asemenea, o expoziție intitulată „The Magic Smile“, o expoziție pentru copii inspirat de celebrul pictor Frida Kahlo. sau ca un oaspete – Sa nu sa întâmplat niciodată înainte, dar Jocurile de la Rio va fi Mos Craciun. Bătrânul bărbos, într-un aspect fără precedent Agostini, va fi oaspetele casei Finlanda (deschisă numai la sfârșit de săptămână) … p ca proteste – profesori, ofițeri de poliție, studenți … pe străzile din Rio pentru a protesta împotriva întârzierea în plata salariilor, în ciuda ” cheltuielile milionara „pentru Jocurile Olimpice.

Protestatarii au ocupat central Avenida Primeiro de Março înainte de a fi eliminate de revolta Batalhao de Choque care a redeschis artera traficului. q ca Qatarului – – Qatar House din Rio va fi o poarta de acces către țara gazdă a Cupei Mondiale din 2022 și a fost proiectat pe modelul unui Souk cu spații pentru tatuaje henna și alimente arabă. Pregătirea meniului, cu toate acestea, a fost încredințată lui Alex Atala, un bucătar renumit brazilian.

Rio Jocurile Olimpice numărătoarea inversă aici toate facilitățile r ca Răscumpărător – Și „simbolul Rio, chiar și o icoană a întregii Brazilia. Inserat printre cele șapte minuni ale lumii, în 2007, Hristos Mântuitorul a fost inaugurat în 1931 pe partea de sus a Corcovado, care este de 700 m s.l.m. cu vedere la oraș și Golful Rio de Janeiro. Statuia este de 38 de metri înălțime, din care 8 metri sunt parte a bazei.

Rio Jocurile Olimpice numărătoarea aici toate facilitățile ca e de siguranță – Dispozitivul de siguranță a Jocurilor Olimpice de la Rio va consta dintr-un total de 85 de mii de oameni, în conformitate cu cele mai recente informații furnizate de Ministerul Apărării. Există și vor exista 12 nave, 70 vehicule blindate, 28 de elicoptere, 48 de tipuri diferite, 1,169 mașini și bărci 174 motociclete.

Ministrul apărării, Raul Jungmann, a declarat că luptătorii au fost autorizate pentru a trage în jos orice aeronavă neautorizate care zboară peste zona Jocurilor. Interzis, de asemenea, navighează în termen de cinci mile de zona de curse. În total, 21 de instituții sunt implicate în securitatea Jocurilor, cu un cost de aproximativ 1,5 miliarde reali (aproximativ 410 milioane de euro). Jocurile Olimpice de la Rio 2016, că bang pentru torța olimpică!

T ca o torță – Un protestatar a Jocurilor încerca să stingă flacăra olimpică cu extinctorul în timp ce trece purtătorul torta pentru Joinville escortat de aripi militare. Nu este primul incident legat de călătoria torței în Brazilia.

Un alt protestatar Maracaju a încercat să-l pună cu o găleată de apă cu gheață. În Manaus a fost doborât un jaguar a scăpat de armata care a expus lângă torța într-o cazarmă. u ca Ungaria – Casa Ungaria va multumi somelier apă … În sediul central din Ungaria din țară, construit hipodrom Carioca, puteți gusta cât mai multe de 16 tipuri de ape minerale provenind din surse ungurești … Rio, sat haos, dar nu este deschis v gata ca un sat – Compus din 31 de clădiri a fost deschis oficial la 24 iulie.

Ea are 18 de mii de locuri citesc, dar Jocuri Comitetul de Organizare a fost în curând forțat să își ceară scuze și să admită că „lucrătorii continuă să lucreze 24 de ore pe zi, pentru a rezolva problemele apartamentelor.“ CONI a fost chiar forțat să externalizeze activitatea lor, astfel încât aceasta este finalizată clădirea 20, rezervate pentru Azzurri. Deci, ei au făcut apoi olandezii și americani, astfel încât lucrătorii, electricieni, instalatori și zidari sunt acțiuni H24, angajat într-o cursă reală împotriva timpului. z ca Zika – A citit totul și opusul totul despre acest virus: cererea de amânare a Jocurilor la totalul dispunerii colaterale sull’amichevole de țânțari Carioca în lunile de iarnă.

Vom afla doar trăiesc … După o baie de antirepellente. De la corespondentul nostru Stefania Grima  @ sgrimoldi © reproducere rezervate pentru a introduce comentariul tau

02 august 2018 – Londra (GB) Tenis, licitatie off Memorabilia Boris Becker un tunel lung, fără sfârșit, formată din avocați, terenuri, licitații faliment. Și dragostea intrat în necazuri. Pentru Boris Becker ultima tranșă într-un lung moment de amărăciune sa materializat în Londra, în casa pe care Bum Bum Becker în comun până în luna mai cu fostul model de olandez Lilly Kerssenberg.

De la 09 mai Lilly nu mai este soția lui Becker, după 9 ani de căsătorie, dar la domiciliu din Londra a lăsat un pic „de lucruri, el a vrut să recupereze. Problema este că Becker a emis o ordine stricte cu prietenii și familia: „Nu vărsați Lilly la domiciliu.“ Aceasta casa de 5 milioane de lire. Femeia, în lacrimi, apoi a chemat poliția. Și astfel, datorită intervenției din Scotland Yard Kerssenberg a avut acces la locuințe.

Luând lucrurile lui, între un suspin și altul. Gasport © reproducere rezervate pentru a introduce comentariul tau

19 ianuarie 2019 – Milano Vizitatorii Motor Bike Expo Motor Bike Expo în plină desfășurare. Festivalul, acum în numărul 11 ​​ediție, se va deschide porțile pentru Verona Fair până mâine cu meniul său bogat de expoziții, evenimente și spectacole. Scopul este de a sparge recordul de 167.000 de spectatori în 2018 și continuă să fie un punct de referință în industria de motociclete.

Echipa câștigătoare nu se va schimba, astfel încât formula rămâne aceeași: bogat display (personalizat, Cafe Racer, Sport, Auto, Touring, Off Road, Heritage, Scooter, dar, de asemenea, îmbrăcăminte și accesorii), personalizări, turism, mobilitate durabilă, performanță, testarea -DRIVE, școală de conducere (încredințate primele două zile fostul campion mondial Marco 500 Lucchinelli), premii, siguranța și întâlniri. E Aprilia GUZZI – Una dintre nestematele expoziției este Moto Guzzi V85 TT: de vânzare până la sfârșitul lunii februarie, este primul enduro clasic dedicat turismului.

Construit ca întotdeauna la îndemână în Mandello del Lario, TT V85 strălucește pentru practic și funcționalitate: născut pe o nouă platformă tehnică, este împinsă de o nouă transversală V.twin de 90 ° de la 80 CP și are printre plimbare prin facilități de sârmă alt motor, ABS și controlul tracțiunii. Apropo, ieri a fost prezentat trofeul Fast Endurance Moto Guzzi 2019-mitul înapoi pe pistă, în prezența președintelui John FMI Copioli: 5 pași pentru cei care doresc să încerce mâna lor la pista cu piatra III V7 cu kit-ul specific.

Aprilia rămâne fidelă curse cu noul RSV4 1100 Factory: echipat cu un V4 217 CP, are trei mapările, o alocare care merge de control al tractiunii la downshift de schimb, 199 kg de greutate și winglets, apendicele aerodinamice pentru în primul rând a introdus pe o motocicletă din clasa sa. DUCATI și Benelli – Ducati Diavel va găzdui așteptați 1260 de vânzare până la jumătatea lunii februarie, păstrează personalități din sport goi, cu forme agresive, aceeași distracție în amestec, echipamente electronice excelent și un motor Testastretta 1262 cc de la 159 CP.

De asemenea, este disponibil în cele mai multe versiune sportivă S, care dispune de DQS pentru a schimba fara ambreiaj. Full șase produse noi pe spectacol Benelli: a 752S, The 502C, Imperial 400, TRK 251 se Leoncino 250 și un brand nou 302S. Alături de ei cel mai bine vandut ultimii ani: Lion Cub, chiar și în versiunea Trail, gol mici BN 125 si Tornado Naked TRK T 125 și 502 și 502 X.

Leave a Reply

Close Menu